Taman Jurug Oleh Rina Aditama Kembar Campursari Sragenan

Rina Aditama

Aransemen musiknya yang bagus untuk didengarkan, ditambah alunan dari suaranya mbak Rina semakin enak sekali untuk didengarkan.

ning kuto solo, muda lan mudi
ing taman jurug ing pinggir bengawan solo
muda Ian mudi, awan Ian mbengi
do suko-suko nanging ojo ngiket Janji

cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
angin kang teko sasat nggowo gending tresno
banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
lir sewu dian alerap nggugah kenangan

ngersakne nopo, mung sarwo ono
ning taman jurug taman endah kuto solo
papan kreasi, muda lan mudi
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali